Language:


Zajednička saradnja treba biti jednostavna.

U organiziranju saradnje sa Vama, mi težimo da stvari učinimo jednostavnim i efikasnim radi očuvanja prikladno otvorene komunikacije i osiguranja kvaliteta. Odražavajući naše profesionalno iskustvo u vođenju istraživanja i izdavačkim procesima, mi smo prirodno precizni po pitanju detalja, jednako kao što smo brižljivi po pitanju pravovremenosti. Koraci koje je potrebno poduzeti u vođenju posla su sljedeći:

  • Inicijacija projekta: Projekt obično stiže putem emaila u vidu «Microsoft Word» dokumenta. Isti se razmatra telefonom ili emailom sa odgovornim urednikom.
  • Definicija projekta: U dogovoru s klijentom, odgovorni urednik procjenjuje zahtjeve projekta. Isti se kategorizuje kao posao korekture, redakture, supstantivne lekture, ponovnog pisanja ili pisanja. Dogovara se cijena rada. Određuje se datum isporuke.
  • Potvrda posla: Odgovorni urednik putem emaila obavještava klijenta o definiciji projekta.
  • Izvršenje projekta: Posao se dodjeljuje najkompetentnijem raspoloživom pomoćnom uredniku. Ako je to prikladno za vrijeme obavljanja posla, s klijentom se razmjenjuju povratne informacije.
  • Finalizacija i odobrenje: Odgovorni urednik vrši reviziju skoro završenog dokumenta. Provodi završne korekcije i zatvara projekt.
  • Isporuka i fakturisanje: Dokument se vraća klijentu skupa sa fakturom za obavljeni posao.
  • Plaćanje: Klijent obično plaća bankovnom uplatnicom. Za stalne ili klijente sa poslovima velikog obima, isto može biti na multi-projekt, sedmičnoj ili mjesečnoj osnovi. Za velike projekte ili nove klijente može se tražiti potpuno ili djelimično avansno plaćanje.
  • Povratna informacija: Klijenti se podstiću da nas obavijeste kako da obavimo svoj posao na najbolji način.

Da uspostavite saradnju sa «English Editorial Services», kontaktirajte odgovornog urednika Galea A. Kirkinga. On će odgovoriti na sva vaša pitanja, te vas registrovati u bazu podataka o klijentima.


Your message is important. Your image is precious. You know what to communicate. We help you to say it.